vimsig.com

skor i långa rader

Upptagen eller skittrött nästan jämt känns det som. Men jag passar på att njuta av de sista veckorna på jobbet. Idag hade jag och M på jobbet ett energiryck och tog tag i skoavdelningen. Ni skulle vara chockade om ni visste hur folk river omkring och ställer till. Vi har iaf sorterat efter skotyp och färg och torkat hyllor och fixat. Och resultatet blev om jag får säga det själv väldigt lyckat.

stövlar i mängder
välorganiserat  skor för sport och fritid
lågskor

Tog en del bilder på herravdelningen när jag var i farten, men jag ska ta fler när jag fixat riktigt tjusigt. Det rörs ju till så fort så jag får nog göra det tidigt innan så mycket folk kommit.

Nu ska jag sova så att jag orkar upp. Jag jobbar ju imorgon. Inte för att jag är så sugen på det. Men förhoppningsvis får dagen snabbt. Sjätte dagen jag jobbar i rad blir det. Sen får jag helg.