vimsig.com

sjukling

Jag gjorde ett ambitiöst försök till att jobba igår, men fick ge upp eftersom jag hostade och var febrig så att jag var blank på ögonen. Så jag gick några timmar tidigare och drar av det på de timmar jag har till godo. Och idag är jag sjukanmäld. Igår kväll låg jag med nattlinne under duntäcket och frös. Och när jag släpade mig upp till toaletten stirrade en vitblek människa på mig i spegeln.

Hittills verkar jag ha nåt slags varannan-dags-syndrom. Lördag hade jag feber och mådde pest. Söndag rann vänster näsborre och öga. Måndag hade jag feber och mådde pest samt hostade slem. Tisdag rinner höger näsborre och öga. I vilket fall som helst har jag fått vika mig för förkylningen och tvingas inse att jag måste vila.

Mötet igår blev avklarat iaf och jag får en månad till på praktiken. Men sen är det stopp. Jag söker jobb som en tok, men misstänker att jag kommer att bli sittande hemma eftersom jobberbjudanden knappast haglar över mig. *suckar*