vimsig.com

kad idte addas gedob däsad

Förkyld som fan. Har blivit smittad av den yngre generationen så jag passade på att bli sjuk igår när jag var hemma och vabbade. Igår kväll så rann det nonstop ur näsa/ögon, idag är jag tät. Än så länge. Fåse om det sätter fart sen.

Mattias var snäll nog att skjutsa mig till ett apotek innan han skulle träna så att jag fick köpa Panodil och sånt. Och så ska jag leta reda på nässprayen. Fåse om man får bukt med det. Men som vanligt när man är täppt så smakar det guck i munnen och så har jag dessutom ont i halsen. *suckar*

Så måste jag få säga att jag avskyr Försäkringskassans hemsida. Ska fan försöka begära ut pengar för vård av barn när inga alternativ passar. Jag är ju arbetslös men har praktik och jag vet fan inte hur jag ska fylla i. Får ringa dem på måndag antar jag. *dubbelsuck*