vimsig.com

just another manic monday

Måndag igen och jobb. Fast jag har haft en lugn och skön helg så det känns bra. Och jag är ledig imorgon för att kompensera för en lördag som jag har jobbat.

Vaknade och började blöda näsblod idag. Hur kul var det. Ska nog släpa runt en förpackning pappersnäsdukar idag på jobbet. Men jag hoppas att det inte blir något mer.

Så har jag börjat grubbla över hurvida jag kommer att få förlängt eller inte på praktiken. Jag vill ju hemskt gärna få det och därför våndas jag lite inför mötet nästa vecka när sånt ska bestämmas. *suckar* Önskar att man kunde få lite tid på en gång istället för att man ska leva från månad till månad såhär. Söker jobb gör jag ju även när jag är där, så det är ju bara en fördel att jag är där.

Nej, dags att hoppa i kläderna och kuta ut till bussen.