vimsig.com

tröttast

Jag jag tror att jag är det. Egentligen vet jag inte varför jag är så extremt trött, men jag känner mig matt. Jag misstänker iofs att det har att göra med att vi är få på jobbet, den här veckan är fortfarande en på semester och så har en varit hemma och vabbat. Plus att jag jobbade i lördags. Sen var det liksom bara söndagen som sprang förbi och så var det dags att jobba igen.

Söndagen förresten. Då var jag, Mattias och hans syster på bio och såg Arn. Misstänker att jag var den som tyckte bäst om filmen. Både Mattias och hans syster har läst alla böckerna och retade sig nu på allt som skiljde sig i filmen. Även om Mattias erkände att det ju naturligtvis måste sållas lite om man inte vill ha en film som är många timmar lång. Men vad det gällde skådespelare och annat så fick filmen godkänt av honom med.

Nu ska jag klä mig tjusigt och pallra mig ner till jobbet snart. Jag håller på att lära mig räkna kassan, så det gäller att få igång de grå och komma ihåg alla moment och rapporter som ska skrivas ut m.m. Men det lär nog gå bra tror jag.

2 Comments

  1. Kristin

    Fast jag gillade Arn ändå faktiskt. Även om dom kanske skilde sej något ifrån böckerna…. Väntar spänt på 2:an :)

    Ha en underbar helg!

    Jo han var överlag positiv till allt övrigt. Det var väl mest att det var annorlunda liksom. Och jag som inte läst böckerna tyckte att den var jättebra. :)
  2. Tilda

    Årstiden (vädret och mörkret) hjälper till att göra oss såsiga och trötta också! Sommar kom hit!!

Comments are closed.