vimsig.com

tema: tre

tre

Tre med bärbara och A med stationär samlades hos A i lördags. Datornördar är vi allihopa. *ler*

10 Comments

 1. MrsW

  http://watsonbrunei.blogspot.com/2008/01/tuesday-theme-15-january-tre.html

  Nu kan ni se tre små söta (och en stor söt) filurer hos mig!

 2. MrsW

  Men, sorry…. Var inne och tittade på din 3 och fick lagt min egen in helt fel..!!

  Lite blond så här på morgonen!

  :D

  Förlåt!

 3. jette

  hahhaha.. vilken bra tre-bild!

 4. Gitsie

  Rolig tolkning. =)

 5. Lizaloop

  haha, hade lika gärna kunnat vara hemma hos oss :)

 6. Kaleen

  Oh…jag har också många sånna :)

 7. emma

  *fniss* Ja det där känner man igen!

 8. cattis

  Oj, sådana har vi många… Fler än tre ;-)
  Så det är nog FÖR många egentligen ‘*s

 9. Nilla

  Hej!
  Tidigare på tisdagstemat när man klickade sig till en blogg via kommentarerna, så öppnades den i ett nytt fönster. Vilket jag tyckte var jättebra! Går det att fixa så att det bli så igen, på denna nya sidan?
  Ha det bra.

  Ska försöka ordna både det och numreringen av kommentarerna som det var förut. Glömde en del i flytten när jag fokuserade på databaser och annat skojjigt. ;)
 10. Starka Pippi

  Ja det var ju tre av någonting, som inte finns i skogen, jag antar att det inte heller bör kokas….jag är alldeles borta när det gäller finemang prylar till datoroer, att en sån liten pryl kan ha betydelse för datafunktionen är lite fashinerande trots allt, även för mig.

Comments are closed.