vimsig.com

tema: nytt

nya glödlampor

Den här veckan får mitt TisdagsTema symboliseras av de nya glödlampor jag köpte till lampan/fläkten i taket. En av dem gick sönder efter mindre än ett dygn. En ny lampa borde fungera längre än så.

6 Comments

 1. cattis

  Så sant…reklamera :-)

  snygg lampa/fläkt

 2. Wickan

  Det borde dom göra!! Jag tycker att har en glödlampa gått sönder då är det fler som går sen…
  Har du nåt lager? =)

 3. Emma

  Din bild passar verkligen till temat nytt.
  Emma

 4. Marina

  Hej! Jag vet att jag är pinsamt sen till Tisdagstemat den här veckan… Men nu när jag äntligen gjort det och skulle länka till min sida på ”tisdagstema-sidan”, då fungerar det ej. Där finnes ingen ruta för att skriva i… En bug kanske? Ville bara tala om det så du vet :)

 5. Cam

  Tisdagstemat har totalt fallit bort ur skallen på mig sista tiden då jag knappt uppdaterat hemsidan ens … men nu när jag väl har uppdaterat med vecka 1’s tema efter mitt eget tips t om *s* så går det inte att lägga till en ny kommentar där :-O

 6. Pialotta

  Hörrö du kommer inget tisdagstema idag ????
  Nu är det kväll och vi är många som väntar än..
  Tjingeling

Comments are closed.