vimsig.com

mellandagssnack

julfigurJag kan knappt fatta att året snart är slut. Tiden rusar iväg snabbare än någonsin nu när jag dessutom jobbar hela dagarna. Men jag trivs ju med det iaf. Jag skulle bara önska att det var lite mer varaktigt. Jag söker jobb som en tok, men det är så synd att jag inte kan få vara kvar där jag trivs så bra och dessutom gör ett jobb som min chef säger att jag är duktig på.

Idag ska jag hem till I den äldre och leka data-doktor. Få se om jag kommer fram till något vettigt. Men jag gillar ju att försöka hjälpa iaf. Men det blir svårare när man har att göra med en människa som vägrar ringa supporten hos sin internetleverantör för att be in inställningar för trådlöst nätverk. Så fick jag göra det, jag som får gissa mig fram på vad hon har för typ av modem osv. Ska bli intressant att se vad det gäller den här gången. *s*