vimsig.com

om båtresor och rossliga halsar

Ja som mitt bidrag till tisdagstema den här veckan kan ha avslöjat så har jag varit ute och åkt båt i helgen. Julbord har avnjutits mellan Sverige och Finland. Det var guppigt och väldigt blåsigt, men jag klarade mig utan att bli panikslagen eller drabbas av sjösjuka. Det sistnämnda tack vare en investering innan vi åkte.

silja festival

Jag hade inte åkt båt sen jag åkte på språkresa till England sommaren 1990, så det var väl på tiden att jag deltog i det folkliga svenska nöjet. Och det var kul. Fast nästa gång kunde det vara kul att åka under en ljusare årstid. Dels så att man ser mer, dels så att det inte blåser så förjordat.

karl martindahl uppträdde  ett av få besök ute i blåsten

bild från när jag höll på att blåsa av däck

Idag har jag gått hem från jobbet bara för att min hals ballat ur. Känns som att jag har sandpapper där och jag är matt och öm i kroppen. Fryser och svettas om vartannat.

De som känner mig vet hur svårt det är att få hem mig från jobbet ens när jag ska sluta, så att jag gick hem betyder verkligen att jag är sjuk. Så nu försöker jag kurera mig. Jag vill ju vara med när vi ska ut på julbord med jobbet på fredag!