vimsig.com

om huvudvärk och så

Har huvudvärk. Den har kommit smygande under dagen meningslöst nog och jag vet inte varför. Men jag vet att två Panodil snart kommer att ha svalts för att att upp sin kamp mot de dumma smärtinpulserna.

Och om den försvinner kan jag sen posta bilder på de två extremsöta katter som bor hos mina föräldrar. De charmar oss bara genom att finnas.

Funderar på om jag orkar sitta uppe och titta på Sagan om ringen ikväll. Har varit lite sugen på den ett tag faktiskt. Och det kunde ju vara bra att titta på den då. Fast jag undrar om jag kommer att somna. Har ju bara hunnit med en vilodag eftersom jag jobbade igår. Fast beroende på dotterns feber kanske jag får vara hemma och vabba imorgon.

Annars har ju helgen varit lugn. Fredag satt jag hemma och slappade bara och igår upptäckte jag att det finns fantastiska vitlöksbaguetter som vi åt hemma hos N och L. *mums* Kommer absolut att ätas fler gånger!