vimsig.com

jag hjärta jobbet

Naturligtvis glömde jag bort Efit idag. Men å andra sidan har jag varit på jobbet och där är det inte alltid så enkelt att hinna ta bilder.

Jag trivs så bra där, och ibland känner jag lite panik att tiden rinner iväg så snabbt och jag närmar mig slutdatumet där med stormsteg. Själv känner jag att det är för kort tid. Jag skulle vilja ha en förlängning men vet inte om det är möjligt. Allt beror ju på regler och pengar hos AF. Söker jobb gör jag ju oavsett om jag är där eller hemma, så skillnaden ligger i att jag får känna av min kropp och hur det funkar rent fysiskt. Och så är det roligt. Jag trivs med arbetet och är hellre där än sitter hemma.

Nu borde jag sova så att jag orkar med imorgon.

1 Comment

  1. Susanne

    Alltid dessa regler och pengar som ska sätta käppa i hjulet. Hoppas det löser sig till det bästa iaf.
    Kram!

    Jo jag hoppas det jag med. Tror att det skulle se bättre ut i min meritförteckning med en längre period eftersom det innebär mer erfarenhet. Och söker jobb gör jag ju ändå.

Comments are closed.