vimsig.com

hockey hockey hockey

Fick ett telefonsamtal idag från Mattias när jag var på väg till jobbet och han undrade om jag hade lust att hänga med på hockey. Och vem är jag att tacka nej till det när jag tycker det är så kul? Leksand mötte Oskarshamn och vann med 5-0. Kunde vunnit mer om de prickat mål alla gånger det var nära. Skottstatistiken visar på förkrossande 48-12.

Det känns rätt udda att se Ed Belfour på isen. Rätt otroligt att han är här. Och nu har han slagit klubbrekord i att hålla nollan. Han har klarat 11 perioder i sträck nu. Med tanke på att han bara stått 12 perioder hittills så ger det honom en rätt hög räddningsprocent. (98,63 enligt Aftonbladet nu ikväll.) Han har ju bara släppt in ett mål på fyra matcher.

Jag är ju annars ett stort fan av Eddie Läck. Han är ju fruktansvärt duktig, och jag hoppas han finns kvar i Leksand länge om han fortsätter spela som han gjort i höst. Men det är ju kul att se Belfour med.

tekning  räddning av oskarshamn
mr ed belfour  stretchar inför andra perioden
mjukar upp  belfour och pettinen efter vunnen match