vimsig.com

aj aj aj

I förrgår kväll så fick jag så vansinnigt ont i magen. Jag trodde först att det var nåt jag ätit, men fick det inte att gå ihop ändå. Och dagen efter hade jag fortfarande vansinnigt ont och hade vaknat flera gånger på natten av det. Jag var vansinnigt svälld och öm i magen och hade aldrig fått på mig ett par byxor, så det fick bli kjol till jobbet för den nyaste kjolen är otroligt mjuk och skön runt magen.

Sen har jag funderat på varför jag haft ont och mina jobbarkompisar har kommit med olika teorier. Inte förrns idag kom jag på vad det är. Det är ju min gamla magkatarr som spökar igen. Så nu har jag ränt runt här hemma och försökt hitta nån medicin eftersom jag vet att jag hade kvar. Men den verkar ha hamnat på nåt ologiskt ställe i flytten, för jag kan inte hitta den. Så imorgon bär det av till apoteket på vägen till jobbet så att jag tar hand om det innan det blir värre.

I övrigt är jag mest bara trött och less. Men det kommer nog kanske i ett skyddat inlägg. När jag orkar plita ner det.

1 Comment

  1. Susanna

    Ajaj, det värsta som finns är magont. :(

    Jag har fått höra att det finns ett virus just nu som sätter sig i magen. Man får inga andra symtom mer än att det gör förbaskat ont. Min yngsta dotter hade detta häromdagen, en bekant till min mamma hade det också.

    Så jag hoppas att det ”bara” är så för dig med, det är inte roligt med magkatarr…

    Man kunde ju hoppas, men jag tror inte det. Det är det typiska med att det gör ont när man äter och den sugande värken i övre delen av magen. Så nu tuggar jag medicin (som inte smakar gott *bläk*) och hoppas det ger sig snart. Men med tanke på min halsbränna sen över nio år så finner jag det troligt att det kommer tillbaka igen.

Comments are closed.