vimsig.com

and kiddo makes 12…

Idag står kalas på schemat. Och som en helt unik sak har ingen lämnat återbud, vilket innebär att 12 barn kommer att rasa runt här. *lutar mig matt mot något* Nåväl, ett par timmar och sen är det över för i år iaf.

Igår shoppades lite födelsedagspresenter till mig. Har fått födelsedagspengar av både mina föräldrar och Mattias och det har lett till att två nya tekniska prylar hittat in i mitt hem. Den första är en dvd-spelare. En enkel basic dvd eftersom jag varit utan i flera månader. Den gamla slängdes i flytten, men dess funktion var tvivelaktig långt före det. Att titta på film var som att spela på lotto, det var högst osäkert om man skulle få utdelning på det man stoppat in.

Den andra är en extern hårddisk som jag behöver eftersom min dator börjar se ut som man gör efter en mycket välfylld buffé. Den börjar alltså se ut som om den ska spricka i sömmarna. Bildligen talat då. Men nu finns utrymme och jag är en lycklig flicka.

blått och vackert