vimsig.com

illa… jag mår illa

I fredags på vägen hem från jobbet övermannades jag av illamående. Mådde så illa att jag trodde jag skulle spy på bussen och trodde att det kom av att jag är så slarvig med att äta lunch. Tänkte att det var kroppens sätt att tala om för mig att jag måste börja sköta maten bättre. Och det blev lite bättre efter att jag ätit om inte helt bra.

På lördagen kände jag mig bättre. Men framåt kvällen kom det krypande igen och på vägen hem efter att ha spelat poker hos A så mådde jag pyton igen. Och då kan jag nämna att pokerkvällen var en helnykter tillställning så inget sånt har ju påverkat.

Idag fortsätter illamåendet sitta i och det är inte kul alls. Jag får ju behålla det jag äter och i övrigt är allt normalt så det är inte magsjuka. Tack och lov för jag har inte tid att vara sjuk. Ska ju undersöka ögonen imorgon och det vill jag inte missa. Jag fattar inte vad som är fel alls men det irriterar mig.

Som grädde på moset lämnade Mattias en Marabou Daim här och jag mår för illa för att äta den. Det är som att ha en skattkista här och inte kunna öppna den. *suckar*