vimsig.com

jo jag lever än…

Är rätt trött nuförtiden. Har tänkt skriva massor men det blir aldrig av.

En del av min trötthet kommer naturligtvis av att jag nu har rehab-praktik. Det är tänkt att utreda hur min rygg och mitt bäcken funkar när jag jobbar och dessutom ha bonusen att jag får en merit och mer kassavana. Så just nu huserar jag på Myrorna på dagarna och där trivs jag jättebra! Mina jobbarkompisar är helt suveräna och vi har roligt. Och jag trivs med jobbet. Det är lagom varierat och stimulerande.

I övrigt händer inte så mycket. Försöker städa upp rövarkulan här hemma innan mina föräldrar ska komma och hälsa på i helgen. Och som bonus jobbar jag på lördag. *s*

1 Comment

  1. Susanne

    Vad kul att du trivs med jobbet. Det är mycket värt.
    Ja, det där med skor, jag är likadan, får skavsår av det mesta. Kostade på mig ett par nya gympadojjor i somras och fick världens blåtå efter att ha använt dom en gång. Får blåsor och ont av de flesta skor. Och stövlar är inte att tänka på eftersom mina vader inte får plats. Har ett par som jag kan trycka ner mig i men då får jag blodstopp i benen och tappar känseln i fötterna. Men va fan, vill man vara fin får man lida pin. :P En karl däremot skulle aldrig gå runt i kläder som gör ont. Men hur ofta använder inte vi tjejer skor som gör att vi nästan faller ihop av smärta i slutet av dagen. :P
    Ha en bra fredag och lycka till med städningen! :D

Comments are closed.