vimsig.com

om folkrace och sånt

Jag vet, jag har varit en usel bloggare. Fy på mig! Men jag har haft fullt upp. Först med att vårda vattkopps-drabbat barn och sen med jobbet.

Men i lördags var det i alla fall dags att åka på folkrace igen och titta på när H skulle köra. Det var dimmigt i stort sett hela dagen och ganska ruggigt. Känns att hösten har kommit. Ingen final för H, men den här gången kom han i mål alla tre heaten iaf.

dimmigt dimmigt

konstapel k på nya äventyr

På kvällen var det samling hos H och A och Guitar Hero bland annat. Jag spelar inte. Eller åtminstone inte än så länge. Och jag vet inte om jag törs testa när någon ser heller. Vill inte vara helt sopig inför allihopa.

guitar hero

Och idag har första snön kommit. Även om den inte låg kvar så kom det snö och jag som inte trott på väderprognoserna jag hört stod på lastkajen och tittade på den en liten stund.

Nu måste jag boka tvättid, men jag ska försöka skärpa mig och blogga mer.