vimsig.com

uttråkad

långsam blommaJag vabbar. Vattkoppor. Gissa hur uttråkad jag är vid det här laget. Man törs ju inte gå någonstans eftersom det smittar så fördömt. För även om jag tycker att det är bra att få det avklarat, så är jag inte säker på att andra föräldrar delar den åsikten.

Så istället fotograferar jag utveckligen av koppor och utvecklingen av mina blommor i sovrummet. Inte går det fort inte, men sakta men säkert är den på gång. Och jag är mest fascinerad av att den blommar över huvud taget.

Jag grubblar också över en ommöblering här hemma. Är inte helt nöjd med hur det ser ut nu, men vet inte riktigt om jag kommit på någon bättre lösning. Måste ta måttbandet och springa runt lite…

1 Comment

  1. Susanna

    Du kan få komma hit. Ett barn har inte haft det än och jag vill ha det överstökat… Men jag förstår att du är uttråkad dock

Comments are closed.