vimsig.com

ser dubbelt så bra?

Sen jag fick mina glasögonen så har jag reagerat över att världen blev skarpare, men ändå inte. Och jag har försökt sätta fingret på vad det varit som varit fel. Saker blev skarpa men ändå inte och det har känt som att det flimrat framför ögonen. Och jag har fått ont bakom ögonen.

Försökte beskriva det här för optikern och hon kollade upp saker och ting. Sen efter en massa frågor och kollande så kom förklaringen. Jag har troligtvis en dold skelning. En googling visar att det är väldigt vanligt. Det syns inte på ögonen, men mina har tydligen en tendens att sticka iväg ut åt sidorna.

Så nu har jag fått remiss till en ortoptist som ska kolla upp allt närmare. Och sen lutar det åt att jag får nya glas till glasögonen.

Annars har jag hämtat ut paket från IKEA. Så nu ska här sättas upp krokar i hallen åt dottern. Och jag ska bygga skohyllor till våra garderober där. Ordning och reda, here I come!

Redigerat för att lägga till lite bilder nu när jag fått in dem från kameran.

kisse vill inte bli fotad på håll, han vill bli klappad istället

kisse vill inte bli fotad på håll, han vill bli klappad istället

markerar Mattias jobb-bil

markerar Mattias jobb-bil

Minns ni den här? Den blidde ju prydligt intryckt fronten när H smällde den rätt in i staketet. Och nu måste den fixas för att kunnas köras om ett par veckor igen. Så det dras, trycks och bankas.

böjer ut front och skärm

böjer ut front och skärm

slår sina kloka ihop?

slår sina kloka ihop?

—————-
Lyssnar på: Disturbed – Land of Confusion

1 Comment

  1. Susanne

    Det är så jääkla irriterande när man inte ser perfekt men inte kan sätta fingret på vad det är. Skönt att du fick förklaringen.
    Kram!

Comments are closed.