vimsig.com

tjejsnack v.37

Ditt Internetliv

Hur länge har du surfat runt/funnits på Internet med en egen sida?
Jag fick min första dator hemma 1999, före det fick man surfa på Datastugan här i stan t.ex. Egen hemsida har jag haft sen december -99 eller så. Första egna domännamnet köptes i februari 2001. Jag har bloggat sen dess ungefär, först på engelska och senare även på svenska. Nuvarande arkiv sträcker sig tillbaka till september -04. Före det använde jag Movable Type och före det Greymatter.

Vilken/vilka webläsare använder du?
Jag använder Firefox. Tidigare använde jag Opera (från version 5), så jag har inte använt Internet Explorer på många många år.

Vilken typ av sidor besöker du oftast, vilka är dina favoriter?
Jag gillar personliga bloggar, inredningsbloggar, fotobloggar. Bland annat.

Hur ofta kollar du dina mail/din gästbok etc?
Mailen kollas några gånger per dag. Gästboken har jag en tendens att glömma eftersom de flesta kommenterar till inläggen i bloggen. Det har hänt att det gått en månad eller flera mellan att jag kollat av gästboken… *skäms*

Finns du på någon community eller något forum, vilken/vilka? Om inte, varför?
Jag kollar av Busbra ibland, ibland WP Forum, Familjeliv. Finns säkert fler som jag inte kommer på just nu.

1 Comment

  1. a n n a

    vart får man tag i dessa listor/frågor ? :)

Comments are closed.