vimsig.com

behöver sömn

Inatt när jag skulle lägga mig så dog mitt trådlösa nätverk. Så istället för att lägga mig så spenderade jag en timme eller två med att försöka fixa det. Jag behövde det ju så när jag ändå skulle sova… Jag till och med la mig och gick upp igen för att försöka fixa det.

Imorse när jag vaknade så funkade allt ok igen. Utan att jag fixat det eftersom problemet med 99% säkerhet var min internetleverantör. Vilken jag visste innan jag la mig. Och ändå kunde jag inte ge mig. *suckar* Internetberoendet firar nya triumfer.

Idag är jag trött.

2 Comments

 1. Saija

  Knasboll! Man ska inte sitta uppe halva natten och fixa med saker man inte kan rå över… vet du väl! ;)

  Mmm, nu har även jag magsjuka,, urk!

  Hoppas du mår bra iaf! kramiz

 2. Susanna

  Köp det inte – jag lovar, nej, garanterar att du fastnar! ;)

  Vad har du för leverantör? Det spökar här också emellanåt…

  Bredbandsbolaget. Fast det brukar funka så jag är i allmänhet nöjd.
  Och det är klart att jag måste köpa och fastna. Om jag nu bara kan få dem att kuckilura lite mer så blir det nog mer action och intriger. Min alldeles egna lilla såpa! *gnuggar händerna*

Comments are closed.