vimsig.com

om typ ingenting

Mötet avklarat idag. Gick som förväntat ungefär. Kommer nog att skriva mer om det bakom lösen när jag orkar.

Annars har dagen varit slapp. Mötte upp Mattias efter mötet och vi köpte hamburgare. Efter det inträdde operation slappande i soffan och här har jag blivit kvar. Har lekt lite med kameran bara. Fotade Mattias i hans standardposition med fjärrkontrollen bland annat. Om han sitter framför tv:n och inte har koll på fjärren så börjar han snart leta. Han är zappare av naturen och det är alltid lika kul att låtsas att man inte vet vad han letar efter fast man mer eller mindre sitter på fjärrkontrollen själv… *ler*

standardposition med fjärrkontroll  gaffel i närbild
fläkt i närbild

Så har jag huvudvärk. *blä* Och jag är mysko trött. Undras om glass med chokladsås piggar upp?