vimsig.com

det bultar och det bankar

Men ååååå vad kul att vakna med huvudvärk. Det är nu jag får igen för att jag sa till optikern att jag inte får huvudvärk så ofta.

I övrigt gick syntestet ok. Jag har ett öga som inte riktigt vill bestämma sig för vilket synfel det har, och det var en liten försämring. Men jag är inte riktigt halvblind. Och nu har jag bågar hemlånade som jag provar. Skojigt värre.

Sen var vi till Kupolen. Köpte inte inneskor utan ny cykelhjälm åt dottern. Nödvändigt det med. Som inneskor får hon ha sina skitfula plastskor (såna som alla har trots att de är störtfula och som är oväntat sköna), det är iaf inte säsong att ha dem ute längre. Fast hon har bling och pynt på sina vilket jag gissar att Mia inte har? *ler stort*

Nu ska jag äta Panodil, packa jympa-påse och sätta fart här!

Lyssnar på:
– Kleerup with Robyn – With Every Heartbeat

1 Comment

  1. Mia

    Nix, inget bling och pynt på mina ”foppa”. Letade ett tag efter en fjärit i rätt färg, men hittade ingen så jag är helt opyntad på jobbet. Men ack så sköna de gräsliga fotdonen är, helt klart de skönaste jobbarskorna jag någonsin haft.

    *kram*

Comments are closed.