vimsig.com

tjejsnack v.35

Musik

Vad lyssnar du på för typ av musik och vad är det du gillar mest med den musiken?
Jag lyssnar på väldigt mycket olika sorters musik. På min ego-sida finns en liten lista över det vanligaste, men i verkligheten är det mycket mer omfattande än så. Min musiksmak är väldigt bred.

Just nu innehåller den: Korn, Depeche Mode, System Of A Down, Dalbello, Mustasch, Linkin Park, Metallica, Audioslave, Foo Fighters, Pink, Teddybears STHLM, Robyn, Kelly Clarkson, The Knife, Röyksopp, No Doubt, Tiesto, Christian Walz, Nine Inch Nails, Delta Goodrem all möjlig modern dansmusik m.m.

Vad lyssnade du på när du var yngre, i tonåren? Om du är tonåring nu, så vad lyssnade du på som barn?
Om vi som exempel på tonåren tar högstadiet så var det allt från Depeche Mode, Bob Marley, diverse pop, diverse punk, diverse rock osv. Allätare redan då med andra ord.

Finns det någon musik du inte klarar av att lyssna på? Vad, varför?
Nja, jag är inte vidare förtjust i dansband eller jazz.

Nämn fem artister du har sett live/skulle vilja se live.
Jag har inte sett så många band live om man inte räknar parkspelningar när man var yngre. Jag har svurit en del över att inte ha sett Korn. Tror att System of a Down vore kul med. Och Depeche förstås. Och sen vilka två andra som helt från min lista nästan.

Har du någon autograf, vem/vilkas? Finns det någon du skulle vilja ha?
*asg* Jag har Herreys autografer sen jag var 10 eller så och såg dem i gropen i Leksand. Nu är det inte så lockande längre. Finns vissa jag skulle vilja föra intressanta samtal med istället.