vimsig.com

ditten o datten

vägen som ligger framför en

Egentligen skulle jag sitta och svara på tjejsnacksfrågorna. Det handlar ju om musik den här veckan och då kan jag inte motstå. Men jag känner mig lätt borta i skallen så jag lämnar det till imorgon eller så. Jag har sovit lite dåligt. Har svårt att häva mig i säng på nätterna och det är lite dåligt av mig. Blir så att jag hellre sitter uppe och pillar med annat.

Annars är jag skapligt fast i friidrotten på tv. Har kollat på Stefan Holm och Sanna Kallur idag och retat mig på att de missat medaljer med så pass små marginaler. Nu får man väl hoppas på Wissman på fredag. Och så ska väl Kajsa hoppa i helgen.

Imorgon ska jag på synundersökning för att jag behöver nya glasögon. Min syn har försämrats helt klart. Jag ser det när jag väl får på mig mina gamla glasögon. Och jag märkte det när jag gjorde syntestet på körskolan för att få körkortstillståndet. Ska bli intressant att se imorgon hur uselt det blivit. Sen kommer plågan att hitta ett par bågar man gillar utan att bli rånad.

Efter det blir det en tur till Kupolen för att köpa inneskor åt dottern. Hon behöver ha såna till skolan. Själv ska jag försöka låta bli att köpa något alls åt mig. Visserligen lättare sagt än gjort för jag har provat sneakers som jag gillade. Håll tummarna för att jag har karaktär. *s*

Lyssnar på:
– Hellogoodbye – Here (In Your Arms)

1 Comment

  1. Susanne

    Kul med nya glasögon och bågar. Inte lika kul för plånboken kanske men det är ju en fördel att se vad man pysslar med… :P
    Kram!

Comments are closed.