vimsig.com

magen full av kräftor

Igår var det som sagt dags för kräftfest. Väldigt kul och god mat. Jag och Mattias hade kräftstjärtar, gott bröd, skagenröra, kex och brieost bl.a. Jag säger bara mums!!

Idag har jag slappat och kom bara ihåg ett kort tag att det var Efit, så deltagandet får vänta till nästa gång tyvärr. Fast ev petar jag upp de få bilder jag kom ihåg att ta, men det får vänta till imorgon i så fall.

A var märkt av dagens sol  Li vill inte vara med på bild

A var märkt av dagens sol och man kunde se att han haft solglasögon på sig när vi var på folkrace. Själv har jag liknande solbränna i ansiktet, fast bredare vita fält eftersom mina solglasögon har bredare bågar. Li hade olika kreativa lösningar för att inte vara med på bild, det här är en av dem. Fast när han inte märkte det så fastnade han med. *s*

T diggar musik  sambon I är lugnare

Och festen innehöll både hopp på studsmatta och dans. Mattias och J buggade. Det brukar ofta vara så, att tjejerna vill bugga med Mattias. Och flera av dem pratar glatt om att han är så bra på det. Jag å andra sidan har knappt buggat sen högstadiet och är inte vidare duktig på det, så jag brukar nöja mig med att fota andra som gör det.

A hoppar högt  Mattias och J buggar

Annars är det söndag och har avnjutits pizza. Lugnt och stillsamt. Sitter och försöker komma igång med en ny design till hemsidan. Har svårt att komma igång bara, men förhoppningsvis blir det nåt vettigt av det.