vimsig.com

25 miljoner fotoketter senare

Hade beställt bilder eftersom det var länge sen något verkligen printades ut på papper och inte bara hamnade i datorn. Nu har jag gått igenom det senaste året, men jag måste gå igenom åren mellan 2004 på sommaren och fram till 2006 på sommaren.

Så jag har setat och satt små klistriga fotoketter bak på korten och satt in dem i album och nu har jag ledsnat. Jag är inte klar med bilderna från Furuvik än, men jag måste få en liten paus. Det är visserligen jättekul att se hur det växer fram, men just nu önskar jag mig ett vanligt fotoalbum där jag bara kan sticka in bilderna. Men inget av mina gamla hanterar formatet på digitalbilderna, och jag vill inte beskära.

Känner mig lite vindögd och jag inser att jag måste ta mig iväg till en optiker och se till att jag får nya glasögon. Orkar inte se suddigt och eländigt längre. Nu ska jag sätta mig och kolla rss-läsaren och bara ta det lugnt.