vimsig.com

cruisad igen

Igår var det cruising i Borlänge och jag och Mattias åkte Ford med L, C och Li. När vi kom dit var det tillräckligt mycket bilar för att det nästan skulle stå stilla. Så vi åkte för att se till att C fick nåt i magen. En halvtimme senare när vi kom tillbaka så var nästan varenda bil borta. Hittade en del som var igång fortfarande men vi var lite häpna över hur snabbt de flesta försvunnit.

Lite less blir man på snorungar (oavsett ålder) som slänger glasflaskor. En kompis till C fick punka på bilen bara för det. Det är så onödigt och förstör bara. Även om själva lagandet av punkan framkallade skratt, mest pga en hjälpsam (eller stjälpsam?) karl som ägnade sig åt att försöka skruva åt fel hål och sen prata om hur vilse han var… C’s kompis hade tappat bort fyra personer ur bilen, men när vi kom till macken för att fylla på luft i reservdäcket så dök de magiskt upp där och bara hoppade in i bilen. Som om det var självklart att de skulle bli upphämtade där.

Det blev ingen extremt sen kväll, eftersom C skulle upp och jobba tidigt idag och Mattias skulle på mässa med jobbet. Och även jag har tagit mig upp tidigt otroligt nog. Vet inte vad jag ska pyssla med idag, men oavsett så är det skönt att inte sova bort dagen.