vimsig.com

vardagsrumsfundering

Skulle inte den här i ek eller mellanbrunt funka att ställa tv:n på? Med hyllor ovanför?

Jag vill ju ha något som inte är så smalt och som har plats för förvaring av filmer och skivor. Prydligt undanstoppat liksom.

2 Comments

  1. Frida

    Byrån var stilren och snygg! (Y)

  2. Cam

    Just den i mörkbrunt har vi i sovrummet … och sängen Malm med dolda hyllor vid huvudgaveln … snyggt är det. Men frågan är om du får plats med en TV på? Ja har du en platt så är det ju inga probs – men har du en vanlig så kommer du nog inte kunna ställa den in mot väggen ….

    Jag har en vanlig TV. I dagsläget står den på en Ivar-hurts som är 2 cm djupare. Jag får mäta och titta om jag kan lösa det. Det är ont om snygga lösningar annars tycker jag. TV-bänkar har så dålig förvaring och jag vill ha nåt som är bredare eftersom det är det enda som står på den väggen. Malms dolda hyllor är så fiffigt och snyggt!

Comments are closed.