vimsig.com

det fläktar

det fläktar

Idag var mina föräldrar hit. Idel glädje för mig eftersom styvfar S satte upp min takfläkt/lampa i vardagsrummet medans mamma stekte 28 köttfärsbiffar i köket. En del åt vi upp, en del tog de med hem och en hel del hamnade i mitt kylskåp och min frys. *mums*

Nu känns det väldigt skönt att sitta i soffan medans det fläktar på mig. Måste bara köpa halogenlampor till den också. Men det får bli en annan dag.

Lyssnar på:
– Mustasch – Bring Me Everyone

1 Comment

  1. Cam

    Åhhh – en fläkt hade jag inte sagt nej till i sovrummet … övervåning med snetak – behöver jag förklara närmare?

    *ler* Nejdå. Jag förstår. Mitt vardagsrum ligger på solsidan och med stora fönster. Det blir snuskigt varmt. Att få rörelse på luften hjälper mycket.

Comments are closed.