vimsig.com

tjejsnack v.31

Fordon

Har du körkort och hur länge har du haft det? Om inte, ska/vill du ta? Motivera!

Nej jag har inget körkort. Började med det i standardåldern, men pengarna tog slut och sen har det inte blivit av att börja om. Men nästa vecka ska jag och Mattias på kurs för att jag ska få övningsköra privat med honom. *längtar*

Äger du en bil, vilket märke? Om inte, skulle du vilja ha en bil om du hade körkort? Motivera!

Nej jag äger ingen bil. Har ju inget körkort så det lär nog dröja tills efter att jag fått ett innan något sånt blir aktuellt. Vet inte riktigt vilken sort jag vill ha, jag är ganska öppen, men jag gillar Mattias Saab.

Vilken är din favoritbil? Motivera!

Vet inte. Jag gillar som sagt Mattias bil. Men jag gillar andra bilar med och innan jag har kört en massa olika kan jag nog inte välja en favorit.

På vilka sätt tar du dig oftast fram?

Promenerar, åker buss, cyklar och åker med någon som har körkort.

Vilka fordon har du åkt/skulle vilja åka? (Ex. bil, båt, buss, flyg, spårvagn osv…)

Har aldrig flugit och det vore kul att testa. Tåg är avslappnande och skönt tycker jag.