vimsig.com

om klassiska bilar och en djurisk park

Den här veckan har vi haft fullt upp mest hela tiden. Har spenderat en hel del tid med att titta på vackra bilar i Rättvik där Classic Car Week har gått av stapeln. Det finns så många fina bilar att jag blir alldeles matt.

Mattias har tittat med längtan och jag vet att han kommer att skaffa en egen snart. Om han inte orkar ta tag i att fixa Amazon-kombin han har stående hemma på gården. Men det vore ju kul med nåt med V8 med… *ler*

en sheriff  en till sheriff

Igår tog vi så en tur ut mot kusten. Mina föräldrar tyckte att det kunde vara kul att förena nytta med nöje och tog med oss på en tur till Furuvik för att titta på djur och åka karuseller. Dottern älskade det intensivt och var lycklig över allt från söta getter till ponnyridning. Och karusellerna var klart uppskattade.

Sen var det dags för IKEA på vägen hem. Något som jag längtat efter och som ledde till att jag nu har hyllor i en garderob och därmed ett linneskåp. Har också köpt knoppar till dotterns dataskåp, ny taklampa och sängöverkast till dottern, ett prydnadsträd och en pinnvävsjalusi till mitt sovrum. Ska försöka fota lite när jag fått ordning på det. Tills vidare får ni nöja er med foton av djuren på Furuvik.

shetlandsponny betar  gibbonapa med unge springer undan regnet

leguan som slappar  kunsboa som slappar

ståtlig kamel  mallig påfågel

gullig get  vilande schimpanser