vimsig.com

lugn dag igen

Jag har inte varit så värst aktiv idag heller. Men jag har besökt min lokala närbutik och det var ett glädjande besök. De har låglaktosmjölk vilket ju är perfekt. De hade en massa annat bra med, så jag är klart nöjd.

Annars har jag mest tagit det lugnt. Men jag har iaf fått i mig lite riktig mat, vilken jag brukar bara dålig på annars när jag är själv hemma.

dagens mat

Nu har jag inte tänkt att det här ska bli någon matblogg bara för att jag har en bild på mat för andra gången den här veckan, men det här är iaf vad jag åt idag. Kassler med sås, stekt potatis, gurka och fetaost. Fast jag kan inte ta åt mig av äran för kasslern. Jag har bara värmt det min mamma stoppat i frysen åt mig. *s*

1 Comment

  1. Lallis

    Det där ser ju jättesmarrigt ut:)
    Ha en fin helg.
    /Lallis

Comments are closed.