vimsig.com

lugn och stilla dag

Min första barnlediga dag efter flytten och jag spenderar den med att göra i stort sett ingenting. Och det är skönt. Under 1½ vecka har jag kånkat saker, städat, packat, packat upp och haft massor med saker att göra. Jag är visserligen inte klar, men det känns enormt skönt att bara sitta ner och ta det lugnt.

Imorgon ska jag försöka vara lite duktig. Bära ner tomma kartonger till förrådet och sätta upp dörrarna till dotterns dataskåp. Och stryka köksgardinerna som inte kunde strykas när de sattes upp, eftersom mitt strykjärn gick sönder i flytten. Det blev helt enkelt inte varmt. Det har hänt i en flytt förut och då var det någon lödning som släppt och min styvfar fixade det. Förhoppningsvis kan han fixa det nu med, men tillsvidare har jag fått låna mammas.

Nu ska jag se om jag kan få i mig lite mat. Måste iofs resa mig från soffan för att göra det… *s*