vimsig.com

efit 7/7

Min efit-dag igår blev något misslyckad. Var visserligen ute och flängde en massa, men batterierna i kameran tog slut och för första gången i världshistorien hade jag inte extra batterier med mig.

Men i ord bestod gårdagen av uppackning av saker, ihopmonterande av den garderob som förvandlas till min dotterns dataskåp och en shoppingtur för att köpa saker till hemmet. Skulle ha en till garderob att ställa bredvid dotterns där jag ska ha hyllplan och kontorssaker. Men på Jysk kunde de inte hitta det sista exemplaret av den garderob jag skulle ha och därför får den delen vänta. Men jag köpte förlängningsdel till gardinstången till vardagsrummet iaf. Och jag köpte ett måttband eftersom mitt ligger nedpackat och jag inte kan hitta det.

Hittade ett stöd som jag hoppas kunna montera på min cykel. Det som sitter där nu kom efter att min styvfar gav upp hoppet om att kunna laga det som satt på cykeln. Och det är ett sånt där kort som sitter långt bak, så varje gång nån andas på cykeln så välter den. Förhoppningsvis går det att montera dit det här nu så kommer det att bli så mycket bättre.

Och så hade Mattias hittat en massa gulliga kattungar när han var iväg och fixade bilen, så det var klart att dottern måste få titta och gosa.

Det här är iaf dagens bilder. Förbered er på gulligheter… *ler*

vaknar och tittar på det som ska bli dotterns dataskåp

vaknar och tittar på det som ska bli dotterns dataskåp

Sen har jag bara kort på kattungarna. Hur söta som helst!!

sötnos på jakt

bäst att använda alla fyra tassarna

vildsint attack

håller koll på snöret

1 Comment

  1. Cam

    Vilka våldsamt små söta fyrbeningar!! *gillar*

    Ja de var helt fantastiska. Och jag ville bara ha!! *ler*

Comments are closed.