vimsig.com

flyttad

Äntligen är det klart. Eller ja, det står kartonger precis överallt och kaoset är totalt, men alla mina saker är i min lägenhet iaf.

Det har varit en konstig flytt. Jag var ju tvungen att vara ur min lägenhet igår klockan 12 och skulle då ha hunnit tömma lägenheten och städa ur den. Problemet var att jag inte fick tillgång till nya lägenheten förrens efter klockan 12 igår. Tjejerna som bodde här kunde nämligen inte få tillgång till sin nya förrens efter klockan 12 igår… Kedjereaktion som ställde till det för alla.

Så för att hinna flyttstäda så tömde vi min lägenhet i lördags. Tack och lov hade Mattias släp, så vi fyllde två stora släp och Mattias bil till bristningsgränsen. Och i mina föräldrars bil ställdes alla datagrejer och tv:n m.m.

På söndagen och igår flyttstädade vi som tokar. Och igår lämnade jag nycklarna till gamla lägenheten och fick nycklarna till nya så att vi äntligen kunde flytta in alla saker. Nu har jag skrubbat, burit och donat så att jag är alldeles öm i kroppen. Igår kväll hade jag så ont i fötterna att jag bara ville gråta. Det var hemskt. Min enda tröst är att alla saker åtminstone är på plats nu.

Jag och mamma flängde runt igår och försökte hitta en stång till duschdraperiet, men det fanns varken på Ica Maxi eller City Gross. Knepigt, de har ju en massa annat och sånt kunde jag köpa på Hemköp innan de byggde om. Så nu ska jag köpa en på stan när jag är ner och handlar. Ska köpa Oboy och lite annat som jag glömde igår. Kommer att ta ett tag innan allt kommit riktigt på plats.

Men först, frukost!!

1 Comment

  1. Susanne

    Åh flytta som är så jäkla jobbigt. Skönt att du är klar med utflytten. Inflyttning och sånt är ju lite roligare ialla fall. :)

    Jo det är klart bättre det. Det kan man göra i sin egen takt och det är dessutom roligt att få ordning. Packandet och bärandet däremot… *pustar och suckar*

Comments are closed.