vimsig.com

fest i verkstaden

Igår var jag på fest i en verkstad. Det var företaget som sålt och monterat kranen på lastbilen som Mattias kör som hade fest för anställda och kunder.

När Mattias undrade om jag ville haka på så sa han att det nog skulle bli ”lite mat och dricka”. Han hade inte förväntat sig vad som komma skulle…

Man kunde testa att stapla bitar av stockar ovanpå varandra med kran. Rekordet sen tidigare låg på sex st. Fast Mattias tog rekordet för dagen med fem innan det rasade när han satte dit den sjätte.

mattias försöker stapla högt
ska dit med den sjätte  nej det vickar!

Förutom en trubadur som spelade på nedre plan så fanns det servering av pyttipanna. Och så kunde man titta på Micke Kågereds dragracingbil. De hade igång den och demonstrerade hur mycket den lät också. Så där stod vi en hel drös med folk med hörselproppar i.

micke kågered var där...
...och blev intervjuad

Efter det var det dags att ta plats vid bordet för att äta. Vi bjöds på trerätters middag och det var fantastiskt gott. Förrätten här nedan var underbar! Och huvudrätten kom inte långt efter.

förrätten

Sen spelade bandet på scen. Vi brev roade av Pelle & The Poorboys som underhöll. Ett band som tröttnat på att bara göra covers och nu gör krogshow istället. Ett annorlunda och kul koncept och jag tycker de skötte det jättebra. När de hade paus mellan första och andra set så var det dags för standup. Ingen mindre än Pontus Enhörning som dök upp och han var hejdlöst rolig.

elvis-delen av framträdandet  pontus enhörning körde standup
ett av extranumren

Hela tiden påmindes vi om att baren var fri. Och jag menar verkligen fri. Inga restriktioner och jag fick Baileys till efterrätten. *mums*

Allt som allt hade vi jättekul! Ska de någonsin ha öppet hus/fest igen så är jag där direkt! *s*