vimsig.com

efit och annat

Världens absolut sämsta Efit-dag hade jag igår. Först sov jag bort halva dagen och sen kom jag bara ihåg att ta två bilder. Riktigt tragiskt. *s*

vaknar framåt eftermiddagen

vaknar framåt eftermiddagen

Funderade ett tag på att strunta i Efit, men det var ju så länge sen jag var med. Så en timme senare fotograferade jag godiset.

godis... mums!

godis… mums!

Det är resterna av mitt biogodis från fredagen då jag och Micke var och tittade på Pirates of the Caribbean: At World’s End. Nu fick det tjäna som lördagsgodis med.

Resten av dagen spenderades med att slöa en massa. Och på kvällen köpte jag en billig och bra sängram på Blocket. Ett köp som egentligen Mattias ska ha äran av. Får göra nåt snällt för att betala tillbaka till honom sen. Den har någon skavank i lacken och så, så jag funderar på att gå lös med sandpapper och lasyr på den innan jag ska flytta. Det kan nog bli jättebra tror jag! Det finns en del färgskiftningar, men då jag har tänkt att den skulle bli mörkare så kommer det ju att döljas tänkte jag. Eller så målar jag, men det visar sig vilken färg det blir. Jag får väl ta kort på arbetet.

Nu funderar jag på om jag har sandpapper hemma. Jag är lite sugen på att komma igång…

Lyssnar på:
– Audioslave – Show Me How To Live

1 Comment

  1. Susanne

    Även om det bara var två bilder fick din efit-dag det att vattnas i munnen på mig. :P

    Jag har samma kamera som du. Är supernöjd. :)

Comments are closed.