vimsig.com

tystlåten

Jo jag har varit lite tyst de senaste dagarna. Det har varit annat jag funderat på. En del bra och en del dåligt.

Nu är det iaf officiellt. Jag ska flytta. Inte vidare långt, bara en kilometer eller så, men ändå. Jag gillar området bättre och jag är väldigt förtjust i lägenheten. Mest är det för att dottern ska komma närmare sina klasskompisar och få en bättre väg till skolan.

Så nu rensar jag här hemma. Massor av gammalt junk ska slängas och rensas ut. Jag vägrar släpa med mig en massa saker jag inte behöver och inte kommer att använda i den här flytten. Och den som känner mig vet att jag är en hamster som spar på varenda liten papperslapp, så att jag har kommit till den insikten är rent fantastiskt.

Nu har jag en önskelista på IKEA och en miljard idéer som jag vill ta tag i vad det gäller inredningen på nya stället. Det är fullt möjligt att det kommer att skapas en liten inredningssida här så småningom.

Lyssnar på:
– Delta Goodrem – Lost Without You

2 Comments

 1. Susanne

  Spännande med ny lägenhet och ny inredning. Ser fram emot eventuell inredningssida. ;)
  Och det är såå skönt att flytta och slänga allt junk man inte använder. Befriande på nåt sätt. :)

  Ja fast i mina tidigare flyttar har skräpet flyttat med mig för jag har liksom aldrig haft tid att rensa ordentligt. Det här är första gången jag verkligen slänger och tro mig, det behövs! *s*
 2. Cam

  Spännande … men vad var det dåliga då?

  Relationen till någon jag tycker om. Fast det är inte han som är dålig, det är annat som är jobbigt.

Comments are closed.