vimsig.com

lördagens nedgångar och uppgångar

Lördagen var omtumlande först. Inget som jag orkar skriva om här för det var för jobbigt. Men det innebär att förlora någon som är mig så nära och det svider verkligen. Det var skönt att komma iväg sen och göra något på kvällen. Jag behövde verkligen göra något och hålla mig igång.

Var hem till J och M och spelade kort. Det var kul som vanligt. Bildtext ses genom att hålla muspekaren över bilden, eller klicka på den och bläddra sig fram bland dem i större storlek.

kortspel in progress
K överväger att syna, M väntar
B har åkt ur och tittar på TV  Mattias sitter också framför TV:n
KB och A ägnar sig åt synkroniserat drickande

Sen var jag med när Mattias hämtade upp I och T m.fl. från en taklagsfest de varit på.

taklagsfest pågår
T vilar i bilen i väntan på resten av folket
tjejerna tackar Mattias för att han är chaufför