vimsig.com

mellodrama

Är det inte rätt simpelt? En sämre låt får röster från sina grannländer. En bra låt får röster från sina grannländer och resten av Europa.

Vi är så usla förlorare. Mer som jag lika gärna kunde sagt finns här.

Redigerat eftersom jag hittade nån mer som säger en massa tänkvärda saker.

1 Comment

  1. Susanna

    Nog för att jag verkligen inte gillade Ukraina, men jag håller med i allt annat.

    Jag tycker att årets festival var helt suverän med tanke på alla olika sorters låtar. Det är ingen schlagerfestival (som om The Ark någonsin varit schlager?!?) utan en tävling där man bedömer låtar.

    Dock tycker jag att Sverige kunde han fått en bättre placering, men det är en annan femma.

    Nej jag håller med om att Ukraina inte var nåt vidare. Jag kan uppskatta det komiska i det men det är inget jag skulle röstat på. Håller med om att The Ark borde kommit högre. Enligt min smak iaf. Fast jag tyckte inte de hade en vinnarlåt. Själv är jag löjligt förtjust i den finska låten. Men det är ju min smak och uppenbarligen tyckte andra människor annorlunda. Och visst är det ju en melodifestival och melodier är inte bara schlager.

Comments are closed.