vimsig.com

undrar just vem som är bimbon…

Bingo Rimér får betala böter för olovlig användning av bilder i sin tidning Moore, men tycker att domen är orättvis.

Tidningen har brustit i sina rutiner och använt bilder utan mitt tillstånd, jag kan inte stå till svars för det. Jag har inget inflytande över redaktionens arbete.

Ööööh, Bingo. Du är ansvarig utgivare. Det betyder att du är ansvarig. Har du inget inflytande över redaktionen så är du inte bara ansvarig utan inkompetent. Och fullt potentiellt är det inte tjejen på bilderna (som hade vettet att ordna ett vettigt kontrakt) som är en bimbo utan du Bingo.

Nu ska jag gå och fnissa lite åt att mina fördomar verkar stämma så bra… *s*

1 Comment

  1. Susanne

    Haha, tillåt mig småle. :D

    Du har min tillåtelse att le jättestort om du vill. *s*

Comments are closed.