vimsig.com

routrar och sånt

Ja efter att ha tagit ett steg tillbaka i den teknologiska utvecklingen på hemmafronten och kört med sladd till modemet på det gammaldags viset, så är det ganska tydligt att det inte är Bredbandsbolaget som krånglar. Var ansluten till det trådlösa hela dagen fast det inte var anslutet till internet och det fortsatte att glappa.

Så igår kväll ringde jag till supporten och berättade om mina problem och undersökningar och han sa att det uppenbarligen är trasigt och att det är ett garantiärende. Så nu får ägaren, dvs Mattias, leta fram kvitto eller liknande för att byta ut den. Jag som inte har något tålamod har redan gett mig på andra lösningar.

Dels är det väl meningen att routern ska vara i Mattias hus, och dels tänkte jag mig en pryl mindre i hallen, så jag beställde ett trådlöst modem. Så gör jag två flugor på smällen. Hon sa att det kan ta fem dagar att få hem, men jag går ju och håller tummarna att det ska komma tidigare än så. Man har ju inget vidare tålamod. *s*