vimsig.com

lördagen

kortspel

Lördagen var en flitig dag. Först fick jag hjälp av Mattias att köra en del sopsäckar till tippen. Skönt att bli av med det man rensat bort.

Sen tog jag med mig datorn och routern hem till Mattias. Tanken var att testa routern för att kolla om den funkar där. Nätet glappar konstant här och det hjälper inte ens att ha sladd mellan routern och datorn. Idag ska jag gå förbi routern för att kolla om det är den det är fel på eller om det är Bredbandsbolaget som glappar. Fast jag tror att det är routern. Kan inte minnas att det var såhär före den, och jag kan inte minnas att det glappade när Micke tog hit sin router heller. Den var visserligen inte trådlös, men å andra sidan så glappar det med sladd också nu.

Efter det blev det en tur hem till A, där vi åt pizza, kollade på fotboll och sen spelade poker. Kul kväll och jag vann första omgången! Riktigt kul och bra för mitt pokersjälvförtroende. *s*

Lyssnar på:
– Rammstein – Ich Will

1 Comment

  1. saija

    Halloj gumman!

    Hur gick det med routern? Undrar bara för här är nätet supersegt, och vi har en helt splitterny router så jag tror inte att det ska kunna bero på den.

    Vi har ju också bb…

    Kramiz

Comments are closed.