vimsig.com

under construction

sladdig hall

Så här ser min hall ut. Igår kom det ett gäng killar och installerade uttagen för fiberbredbandet de dragit till området. Så långt allt väl. Men i sin färd lyckades de ha av en av de två kablar som går in i lägenheten och går parallellt med de nydragna kablarna. Först blev jag riktigt nervös för en av killarna sträckte sig snabbt och lyssnade om jag hade ton i telefonen. Men det visade sig vara den andra kabeln som gått av.

Kabeln visade sig vara en specialkabel som ingen visste vad den gick till. Kvartersvärd ringdes in och konstaterade att den går till en liten givare för värmen. De drog alltså inte klart kablarna utan lät sista biten hänga eftersom värmekabeln också ska stoppas in där. De lämnade sedan min lägenhet klockan 10 igår förmiddags.

Sedan dess har jag väntat på att lämplig representant för hyresvärden ska masa sig hit och lösa det åt mig. Något han enligt min kvartersvärd skulle försöka hinna med igår. Det är pinsamt tydligt att han inte gjorde det. Och jag börjar tvivla på att han kommer att pallra sig hit idag heller. Jag börjar nu blir sur och irriterad över detta och är trött på att ha kablar överallt. På bilden syns inte ens den långa delen av värmekabeln som hänger ner på golvet.

1 Comment

 1. saija

  Haha, känner igen det där! Been there, done that!

  Allt är inte klart här än heller, nån dosa ska tydligen kopplas in också.
  Jag är ju tvungen att passa in deras besök med när jag är ledig, de kan inte gå in här själva pga vovvarna, de skulle bli uppätna! HAHA! Njä, men iaf utskällda!

  Stor kram! /Saija

  Ja nån dosa har jag inte fått här. Bara kablar än så länge. Men det duger fint det. Jag är bara glad att min hall är i ordning igen.

Comments are closed.