vimsig.com

en tur med lastbilen

Idag har jag och dottern varit ut och åkt lastbil med Mattias. Eftersom han hade en dag med ett kort skift och det är påsklov så passade det perfekt. Hon tyckte att det var jättekul, vädret var vackert och allt som allt var det en jättebra dag.

barnanpassat i lastbilen

Barnanpassat i lastbilen.

mattias lastar flis

Mattias lastar flis.

Annars måste jag säga att regeringens förslag om sjukintyg från första dagen är nåt av det sämsta jag någonsin hört. Det är ett föraktfullt slöseri med vårdens resurser att de ska sitta och skriva intyg åt folk som egentligen bara behöver vara hemma några dagar och bli friska, när de egentligen borde ägna sig att vårda de som egentligen behöver hjälp. Men det är klart att det verkar normalt för dem, de utgår ju från att alla är fuskare och lata. Totalt noll verklighetsförankring!