vimsig.com

katter på plast

på en bädd av plast

Igår åktes det hem till mina föräldrar en sväng. Kramades med kissekatter och dottern fick två stora kassar med kläder som hon får ärva av bekanta. Med tanke på hur fort de växer är baskläder alltid bra att ha, och det var fina kläder.

Tydligen var plastpåsarna fantastiska dynor att sova på, för katterna ockuperade snabbt varsin, och där sov de sött tillsammans. Kajsas svans börjar bli fantastiskt fin och plymig. Hon har liksom vuxit i sitt utseende. Från början var det mest en spräcklig pälsboll, nu syns det bätte hur hon ser ut och hon är förfärligt söt.

I övrigt slöade jag bara och spelade Sims Djurliv på kvällen. Slappt och skönt.

1 Comment

  1. Susanne

    Katter ska alltid ligga PÅ allting av nån anledning. :)
    Sött…

    När man gick i skolan var på ”på läxböckerna” en favoritställning. Eller varför inte på tidningen? Det är som om de undrar ”Varför sitter du där och tittar på den där när du kan titta på mig istället?”

Comments are closed.