vimsig.com

6 egendomliga fakta

Jag har blivit tagen av Cam!

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir “tagna” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit “tagna” och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då sätter jag igång!

 1. Jag är mer eller mindre beroende av fetaost. Äter det till nästan allt.
 2. Jag har syskon trots att de näst intill aldrig omnämns här. De är halvsyskon som bor nere hos pappa så vi har aldrig bott tillsammans. R (syrran) är 18 år och S (brorsan) är snart 16.
 3. Jag som stickar pulsvärmare nu avskydde att sticka och sy när jag var yngre. Mamma är textillärare och jag hade ständigt för höga krav på mig själv.
 4. Jag är ambivalent inredare. Ena sekunden vill jag ha mer färg, men jag är ofta för feg för att verkligen ta steget.
 5. Jag älskar örhängen. Gillar långa och dingliga såna.
 6. Jag har en gång varit rödhårig två gånger. Ena gången som en bieffekt när jag befann mig i processen att bleka från mörkbrunt till blont och andra gången färgades det med flit. Jag gillade det bägge gångerna fast andra gången blev naturligtvis mer lyckad.

Och jag utmanar:
Saija
Mia
Susanna
Elin
Maria
Anna

2 Comments

 1. Cam

  Åååh vad kul att du antog utmaningen! Kanonkul att läsa om dina egenheter också ;-)

  Ja det är jättekul! Nu sitter man och letar sig runt bland alla som deltar och kollar vad de skrivit. :)
 2. Pingback: Jag siktar på att vara bra

Comments are closed.