vimsig.com

klippt och plogat och tisdagstema: aktivitet

det är klippt

Har inte fått något vettigt gjort de senaste dagarna. Fast jag har inte varit helt onyttig heller. Har köpt jeans åt mig och dottern på KappAhl.

Och i förrgår var jag och klippte mig, så nu är allt det slitna borta. Det var helt nödvändigt eftersom håret var extremt slitet och torrt i topparna. Det gick knappt att borsta för det bara tovade sig och man kunde inte dra fingrarna genom det. Jag hade ju inte klippt mig sen i början av augusti och då tog hon bara det mest slitna eftersom jag var så rädd om längden.

Ser lite upphängd och nedsläppt på bilden men den är tagen sent eftersom jag inte kom ihåg att ta en bild förens då.

Idag var jag ut med Mattias när han plogade. Jag har ju aldrig varit med på något sånt så det var kul. Det var fantastiskt vackert på en bit av sträckan med vit snö och isiga grenar. Men för mulet för att det skulle bli riktigt fina bilder på isen. Men lite passade jag på iaf.

Det här inlägget får också funka som inlägg till veckans TisdagsTema. För plogning är definitivt en aktivitet.

plogning pågår

plogning pågår


mattias i traktorn

mattias i traktorn

isiga grenar #1

isiga grenar #1

isiga grenar #2

isiga grenar #2

1 Comment

 1. Saija

  Hej gumman!

  Åhh vad skönt med en klippning! Jag är också i akut behov av en, men tar mig aldrig råd. Kanske ska önska mig en klippning i födelsedagspresent i år med, det är ju snart dags, igen, hmmm…
  Fan, vill inte bli äldre jue!

  Kramiz!

  Jag vill inte heller bli äldre. Men nog var det skönt att få bort allt det slitna. Mitt hår såg ju rent gräsligt ut innan. Som svinto nere i topparna nästan.

Comments are closed.