vimsig.com

om inköp och utgång

Jag blir verkligen trött för ingenting nuförtiden. Igår var jag ut med ”I den äldre” och några av hennes vänner. Hon har tjatat länge på att jag skulle med ut och nu sa jag ja. Fast det är som vanligt, jag kommer ifrån dem när vi väl kommer ut och eftersom de hittar karlar att prata med och dansa med och jag ju inte är ute och raggar så blir jag automatiskt rätt ensam. Så jag var hemma innan krogen stängde. Och trots att det är jag trött idag.

Så panikar jag lite. Blondin-A och hennes kompis M har gemensam födelsedagsfest idag. Det ska ätas och umgås och det tycker jag låter kul. Vad jag tycker är mindre kul är att man tydligen ska klä ut sig. Och jag har verkligen ingen fantasi alls vad det gäller sånt. Jag vet fortfarande inte vad jag ska klä mig som och jag har liksom inte så många timmar på mig nu! *suckar tungt*

Det positiva igår var att när jag var ner på stan och köpte mig en ny handväska så hittade jag stövlar på rean. Jag har funderat på att köpa ett par länge nu, men det har inte blivit av. Men vem kan motstå halva reapriset? De här sötnosarna har kostat 900:- förut, men nu fick jag betala 225:-. Snacka om fynd. (Och jo, jag vet att det är skräpiga bilder, men jag har inte ork att ta snyggare just nu.)

nya flashiga handväskan  mina coola fynd-stövlar

1 Comment

  1. Cam

    Både väska & pjuck var kanonsnygga!! Men du – det där med att klä ut sig … det rä inte min grej heller kan jag lova *s* SÅ har du kommit på något ännu då? *nyfiken*

    Tackar, tackar. Och jodå, till slut kom lite inspiration. Jag ska försöka gräva fram en bild t.om. *ler*

Comments are closed.